Gyógyászati segédeszköz ellátás

Igen sok igény jelentkezik klinikánkon, hogy az állam által támogatott (vényre felírható) az adott beteg életminőségét javító eszközt felírjuk, ezzel a beteg állapotát javítsuk. Minden esetben szívesen teszünk eleget a kérésnek, de csak alapos állapotfelmérés után, hiszen csak valós igényeknek szeretnénk megfelelni.

Rendelésünk (pl. Budakeszin) szoros együttműködésben dolgozik együtt a gyógyászati segédeszköz forgalmazóval, így állapotfelmérés után nincs akadálya az adott segédeszköz megvásárlásának, vagy átvételének.

Amennyiben a felírhatóság nem ortopéd szakorvosi jogosultság, úgy igény és jogosultság esetén nincs akadálya szakorvosi írásos ajánlat elkészítésének, amely alapján (pl. családorvos) az adott segédeszközt felírhatja.

Szerencsére a klinikánkon jelentkező igények jelentős részében a vényt magunk is felírhatjuk.

Az egyik legkeresettebb segédeszköz (a gyógycipő) esetében pedig magasan képzett, nagy tapasztalatú ortopéd cipő készítő mesterekkel állunk kapcsolatban, akik még a legdeformáltabb lábak esetében is biztonsággal, és magas minőségben készítik el a speciális lábbeliket.